Moderátor: stan
Jirko ja to sem ani nechtel davat, aby to nevypadalo ze jsem uplnej blb, ale kdyz uz jsi to nakous... tak ted mam takovyhohle mrzaka.xxx píše:nech si zase vyleštit auto, to uklidňuje![]()
a snad ti to domácí křoupání 26 v 27 nepochroumalo drážkování na poloose
To vis, mam tu trochu casu, takove osobni volnoThe Siki píše:Ahooj do Rumun.... hele toe čtení jak vod Hičkoka![]()
Neco zatim zde, work in progress...Hubert píše:A kde sou ty fotky?
eliott píše:Můžu ti nechat poslat zítra poloosu expresem z Anglie přímo do Rumunska, měla by tam být v úterý.
To bylo mysleno eliottovi.HST píše:Nevim?
To asi potrebuju...hifi píše:wau![]()
![]()
![]()
inak ja som uz tiez paranoik a musel som si kupit taky maly notebook za 50 euro v ktorom nemam okrem winXP uplne nic len Rave a Microcat. nechodim na take vypravy ako ty, ale ked napr. ideme na dovolenku do Talianska ho beriem zo sebou keby cosi. to len kvoli tomu cislu spravneho dielu.
pras domov bez patalie
Ano, automat s naftovým šestiválcem má jiný kloub, resp i poloosu. Už jsem to do popisu doplnil, mrzí mě, že to způsobilo komplikace.HST píše:Dobre rano z Baia Mare![]()
Ranni pomodleni abych byl po obede uz za hranicema Rumum![]()
... pisu, napadlo me, kde soudruzi udelali chybu.
Totiz chlapici omylem nasli TDJ500040 a ptali se me zdali je to ono. No a ja to kontroloval u Eliota tady:
http://land-rover.eliott.in/cz/e-shop/4 ... 40gen.html
a v popisu mas Eliote napsano "Pro: Discovery 3 (2005 - 2009) - 4.0 benzín, 4.4 JAG benzín, 2.7 nafta".
Takze jsem usoudil, ze 2.7 nafta je ok a potvrdil jsem jim to.
Chybaaa.
Asi ta nafta 2.7 je pro manual a ne automat.
Jinak povrzuju pravdivost rceni, ze mit LR z cloveka postupne udela mechanika, ne ze bych tomu teda rozumel, ale kdyz jsem si D3 koupil, tak jsem o tom vedel nula, a ted uz vim "viz nez nula"
To vubec nemusi, beru to pozitivne, hodne jsem se naucil, poznal nove lidi, vsechhno je zkusenosteliott píše: Ano, automat s naftovým šestiválcem má jiný kloub, resp i poloosu. Už jsem to do popisu doplnil, mrzí mě, že to způsobilo komplikace.
to Rumunsko má i své jiné výhody, už víš, kde objednat malé plastové krabičky pro tvůj llamsHST píše:Ahoj,
Tak vse dobre nakonec
Opravdu diky vsem za skvelou podporu.
Hifimu za sehnani kontaktu, Karlovi za volani v 9 vecer v sobotu, Eliotovy za nabidku dilu, Jirkovi za konzultace s mechanikou poosy, Voriskum taktez za nedelni telefony. Kluci diky moc.
Musim velmi pozitivni komentovat forum - fakt to funguje. Fakticka i moralni podpora 100%. A ta moralni je fakt dobra, sice je to neni zadny drama, jen rumunsko, EU, civilizace, ale kdyz tak clovek zustane uplne sam s KO autem, tak je to prijemny pocit, ze v tom clovek neni sam.
Carol z Baia Mare super chlapik, nakonec velmi prijemna dohoda, bylo videt, ze to dela 100% nadsenecky protoze chce pomoct, ne kvuli penezum. Ani jsem mu nebyl schopen vnuti penize za spatny kloub, nechtel, posle ho pry zpet a teprve kdyz ho nevezmou, tak mu to poslu na ucet.
Plus za ty 3 dny ochomejtani se po jeno fabrice na plasty uz vim, ze udelat formu na malou vec stoji 2-3K euro, a ze ty masiny pak jedou ca 1000kusu za hodinu a spoustu dalsich zajimavych veci![]()
Skoda, melo me napadnou hned, nechat se u nej behem cekani zamestnat, bylo by to zabavnejsi nez vyrizovani emailu
Kouby uz si budu vozit sebou (aby se mohlo vysypat neco jineho).
Diky!
jj, to vis, ze jsem to s nim resil. Proto tech 2-3K euro za formuto Rumunsko má i své jiné výhody, už víš, kde objednat malé plastové krabičky pro tvůj llams![]()
... a na kloub jsi mě mohl zeptat před objednáním, ne až potom. Už jsem jich kupoval několikJe to u D3 spotřebák