Petrr
Moderátor: Miky_CZ
Me by se to i libilo, jen mam defa v Koline a musim zjistit v jakem stavuBebop píše:Nechcete někdo zítra, tj ve středu 8.5., někam vyrazit?? Milovice třeba? Bělá?? Co vy na to??
Určitě v pojízdnéminjaaa píše:Me by se to i libilo, jen mam defa v Koline a musim zjistit v jakem stavuBebop píše:Nechcete někdo zítra, tj ve středu 8.5., někam vyrazit?? Milovice třeba? Bělá?? Co vy na to??
Me by Milovice nevadily.. Sice bch musel pres Kolin ale to bych asi dal.. Jak to nakonec vypada s ucasti??Bebop píše:no zase aby bylo chvíli času jezdit. co tak někdy kolem 11 - 12 na Mladoboleslavský zase?? Nebo v Nehvizdech a můžeme jet Bigiho greenlane trasou přes pole a kolem trati..
u mě je to dáno tím, jestli se vzbudím zítra nějak rozumně, jaké bude počasí a jestli chytnu Adama v Kolíně - tj já bych stejně dorazil až za váma do milovic, protože to mám z kolína rozumnějšíBebop píše:Popravdě netuším, ale Milovice budou fajn. Vyhlašuju sraz v Nehvizdech na benzínce v 11 hodin. Šlo by to?
Bebop píše:Tak pokud se nebudete zlobit, tak posunu sraz na 12:00 na benzince v Nehvizdech. To by pro všechny mělo být lepší, ne?