Zdar Radek.

Moderátor: Miky_CZ
Taky čekám že zaprší ( sníh by byl ještě brzo ) ....Radek D3 píše:Snad bude i přát počasí ......Zdar Radek.![]()
Rudo podle dlouhodobé předpovědi má být metr sněhu, takže na pohodu, postavíš si iglů...RudaK píše:Doufám,že globální oteplování bude fungovat,bo topení určitě mít nebudu.
už sa teším, koľkí ostanú za závorou.Lvice Elsa píše:Pátek 9.11. - 15,00 zahájení akce, prezentace účastníků (elsa prostě každého skásne)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
některé třeba nepustím do areálu vůbec
Ale já to mám už slíbený žejo?Lvice Elsa píše:Pátek 9.11. - 15,00 zahájení akce, prezentace účastníků (elsa prostě každého skásne)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
a to zase jo.-) ( z minula už všichni vědí
), některé třeba nepustím do areálu vůbec
Přepracovaný návrh samolepky jsem posílal Mopadzimu takže asi budou a můžeš vylepovatluque píše:A čo nálepky, budúLebo bez nálepky na to
![]()
![]()
![]()
.
Ako píše Šošon, malo by nás prísť ze Žilina viac.
Jasně že budouDjALF píše:Přepracovaný návrh samolepky jsem posílal Mopadzimu takže asi budou a můžeš vylepovatluque píše:A čo nálepky, budúLebo bez nálepky na to
![]()
![]()
![]()
.
Ako píše Šošon, malo by nás prísť ze Žilina viac.![]()
tak nějak nevím o co jde,chci jet poprvé. prosím o vysvětlení...Lvice Elsa píše:Pátek 9.11. - 15,00 zahájení akce, prezentace účastníků (elsa prostě každého skásne)
, některé třeba nepustím do areálu vůbec
je to akce pro kamarády, takže někteří "nekamarádi" možná nebudou vpuštěnífugín píše:tak nějak nevím o co jde,chci jet poprvé. prosím o vysvětlení...Lvice Elsa píše:Pátek 9.11. - 15,00 zahájení akce, prezentace účastníků (elsa prostě každého skásne)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------ty se bát nemusíšfugín píše:tak nějak nevím o co jde,chci jet poprvé. prosím o vysvětlení...Lvice Elsa píše:Pátek 9.11. - 15,00 zahájení akce, prezentace účastníků (elsa prostě každého skásne)