Nové díly na Disco II
Moderátor: stan
Nové díly na Disco II
Nabízím nové díly:
Spojkovou třídílnou sadu pro Land Rover TD5 - Britpart DA 5550 (ložisko, spojka, přítlačák). Cena 2.800,- Kč
Nabízím měchy - (pár) vzduchové pružiny Contitech LR Discovery2 RKB101200 vč. čtyř montážních klipů NTC9449. Cena 5.200,- Kč
V případě zájmu pište lr.discovery@email.cz volejte 777266363.
Spojkovou třídílnou sadu pro Land Rover TD5 - Britpart DA 5550 (ložisko, spojka, přítlačák). Cena 2.800,- Kč
Nabízím měchy - (pár) vzduchové pružiny Contitech LR Discovery2 RKB101200 vč. čtyř montážních klipů NTC9449. Cena 5.200,- Kč
V případě zájmu pište lr.discovery@email.cz volejte 777266363.
Naposledy upravil(a) Froggy dne 16 říj 2011 21:05, celkem upraveno 4 x.
-
- tel.: 777600478
- auto: LR discotéka 2 Td5
Re: Nové díly na Disco II
Ahoj plecháče jsou 16 nebo 15 ?? 

- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Ty plecháče beru, odkud jsi?? Morava, Čechy????Můžeš sem hodit foto???
Děkuji za zájem - plechy 16" prozatím zamluveny do Sušice.
- lachimichal
- tel.: 607233594
- auto: Discovery II
Ahoj , díky beru je určitě Michal Sušice.
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dávám inzerát, upřednostňuji první reakci ve vlákně....
Inzerci jsem úmyslně opatřil i telefoním číslem pro rychlou komunikaci, bohužel nesedím celý den u webu.
Tedy domnívám se, že šanci získat disky měli všichni rovnocenou.
Toto pravidlo jsem doposud neznal, ale přes to se omlouvám pokud se cítíte býti poškozen.
Toto pravidlo jsem doposud neznal, ale přes to se omlouvám pokud se cítíte býti poškozen.
Souhlas, bud je telefon a nebo se SZ posilaji do mailuFroggy píše:Inzerci jsem úmyslně opatřil i telefoním číslem pro rychlou komunikaci, bohužel nesedím celý den u webu.

Jsou jeste ty zadni mrizky? A je moznost je dostat pouze na horni svetla nebo musim vzit celou sadu?
-
klucííí já jsem se jenom ptal jaký jsou ty plechy klidně prodej do sušice michalovi

- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Komu, jaktoze nevim, ze je tu nekdo ze Susice...Froggy píše:Děkuji za zájem - plechy 16" prozatím zamluveny do Sušice.

H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- lachimichal
Tak už to víš.Honza_offroad píše:Komu, jaktoze nevim, ze je tu nekdo ze Susice...Froggy píše:Děkuji za zájem - plechy 16" prozatím zamluveny do Sušice.![]()
H.

Zadní mřížky jsou, ale fakt pustím jen celou sadu. Je to takhle komplet zabaleno a netuším zda by se mi povedl prodat zbytek.majkro píše:Souhlas, bud je telefon a nebo se SZ posilaji do mailuFroggy píše:Inzerci jsem úmyslně opatřil i telefoním číslem pro rychlou komunikaci, bohužel nesedím celý den u webu.
Toto pravidlo jsem doposud neznal, ale přes to se omlouvám pokud se cítíte býti poškozen.![]()
Jsou jeste ty zadni mrizky? A je moznost je dostat pouze na horni svetla nebo musim vzit celou sadu?
Nejspíše by mi zůstal ležet doma jako mrcha.
Díky za zájem.
Mimochodem Michale, děkuji za návštěvu ve Slaném a za obchod. Přeji šťastné užítí a Diskošku v pohodě.
- lachimichal
I já děkuji za obchod a solidní jednání. Disky už jsou na diskošce.Froggy píše:Mimochodem Michale, děkuji za návštěvu ve Slaném a za obchod. Přeji šťastné užítí a Diskošku v pohodě.

-
Dík za mřížky v pátek dorazily pěkně zabalené a nové jak si psal. Ted už jenom najít čas a dát to na auto díky za super obchod 

Jsem rád, že jsi spokojený. Díky za obchod.kempinggauner píše:Dík za mřížky v pátek dorazily pěkně zabalené a nové jak si psal. Ted už jenom najít čas a dát to na auto díky za super obchod