Moderátor: Safraporte
Při otevřených dveřích jsem sundal vnitřní plast, 4 šrouby dole by měly jít povolit i zevnitř z kufru když jsou dveře zavřené. (Slušně zdokumentované je to na RAVE). Na nic problémového jsem nepřišel. Odpojil, připojil konektor, párkrát stáhnul okno, vyčistil a vystříkal dveře rezistinem i když zrezlé to tam nebylo. No a dál budu čekat až se to znovu vyskytne s tím, že teď už vím kudy tam i při zavřených dveřích.JirkaT píše:Vyřešeno, bohužel aniž bych pro to něco udělal. Najednou to jde jako před tím. Aspoň jsem tím jsem získal čas na jiné práce. Až bude chvíle sundám vnitřní plast a projdu si vše pod ním. Když přijdu na něco zajímavého, dám to sem.
To je tiež jedno z možných vychodísk a pre šikovné ruky aj najlepsia cesta ,landyš8 píše:Já jsem koupil opravnou sadu na stahování pátého okna-lanka,středové kolečko,bovdeny.
Stálo to komplet i s dopravou 1 360,-.Namontoval a maká to.
Mám úplně stejný problém. Okno sjede jen částečně, potřebný zbytek jde popotáhnout ručně. Jak to Tommy77 vyřešil? Ví někdo v čem může být problém? Ve dveřích se mi zdá vše v pořádku. Kalibrace nepomáhá.Tommy77 píše:...prestalo se mi pootevirat zadni okno tak, abych mohl otevrit dvere, ted musim rukou oknu pomoci dolu, ....
Tommy77 neodpovídá. Nikdo jiný neví? Ani netuší ?JirkaT píše:Mám úplně stejný problém. Okno sjede jen částečně, potřebný zbytek jde popotáhnout ručně. Jak to Tommy77 vyřešil? Ví někdo v čem může být problém? Ve dveřích se mi zdá vše v pořádku. Kalibrace nepomáhá.Tommy77 píše:...prestalo se mi pootevirat zadni okno tak, abych mohl otevrit dvere, ted musim rukou oknu pomoci dolu, ....
Ano to všechno jde. Baterku jsem neodpojoval. Kalibraci jsem dělal jen jako pokus zda pomůže. Měl jsem předtím rozpojený konektor ve dveřích a čistil jsem obě strany, aby tam nebyl nějaký nedotek. To byla nejspíš původní závada.Maxsel píše:Jde ti okno normálně stahovat a vytahovat do koncových poloh, aniž by při tom auto pískalo (vypínačem, dálkou a klíčkem)?
Odpojil jsi před kalibrací baterku?
Odpojil jsem akumulátor a za pár minut znovu připojil. Když jsem nastartoval okno bylo dole. Asi sjelo po připojení baterky. Při 2000 otáčkách jsem oknem vyjel nahoru, dolů a znovu nahoru. Vždy až do koncové polohy, kde se samo zastavilo.JirkaT píše:Maxsel píše:Jde ti okno normálně stahovat a vytahovat do koncových poloh, aniž by při tom auto pískalo (vypínačem, dálkou a klíčkem)?
Odpojil jsi před kalibrací baterku?