To je fuk, jestli bude bez reakce na mailu, nebo na foruRosi píše:Bohužel Zdenku, to budeš muset asi napsat na nějaký jiný fórum...moon13 píše:Chci poděkovat klukům za rychlé vyřízení a dodání!

Moderátor: stan
To je fuk, jestli bude bez reakce na mailu, nebo na foruRosi píše:Bohužel Zdenku, to budeš muset asi napsat na nějaký jiný fórum...moon13 píše:Chci poděkovat klukům za rychlé vyřízení a dodání!
...já myslím, že ne... nechám to tadyRosi píše:Bohužel Zdenku, to budeš muset asi napsat na nějaký jiný fórum...
Včera na obed poslane a dnes o 9.00 bol balik u mna .turby píše:Koukam, ze nekde porad jezdite a obchod nejak neobchoduje. Ani dovolat se vam neda.mam tam uz pres tyden objednavku na veci co byly uvedny skladem a stale ani radka natoz balik. A to jsem to objednal jen proto, ze jsem to potreboval rychle. Priste to radeji vezmu z anglie a bude to tu driv
... precitaj si ich web. Stahuju sklad takze asi nemaju cas.SJ410 píše:JAspoň kdyby to někdo
zvednul a vymyslel si nějakou výmluvu.
15.5.2011 22:34:23 GMT to tam jeste nebylo... Ted zalezi, kdy on si to objednaval, nebo to tam doplnili az po tom co se na ne snesla kritikaDanoDEF píše:... precitaj si ich web. Stahuju sklad takze asi nemaju cas.SJ410 píše:JAspoň kdyby to někdo
zvednul a vymyslel si nějakou výmluvu.
Myslel jsem že jsi si s ním na srazu promluvil? Opravdu stěhují sklad a navíc jsou tam nové síly na objednávkách.Frana píše:Sice Mopadzi tohle forum neresi, jak mi v jednom mailu napsal, ale rad bych mu i touto cestou (jelikoz na maily ani SMS nereaguje a volani uz ani zbytecne nezkousim) dal na vedomi, ze pokud zbozi, ktere jsem mu pred mesicem zaplatil, do patku nebude u mne, tak v pondeli cekam na ucte vracene penize. Samozrejme je mozna i ta varianta, ze nebude ani zbozi, ani penize, ale tuhle situaci bych resil opravdu nerad... a Mopadzi s PavlemU urcite taky...