Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
Evok? 

- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
majkro píše:Evok?

LR def 90 softtop

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Už jsem myslel, že jsi si to rozmyslel..., je dobře, že ne, na ženách se nešetří, že... 

Country boy...
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
.... no když říkáš, že na ženách .....Rover píše:Už jsem myslel, že jsi si to rozmyslel..., je dobře, že ne, na ženách se nešetří, že...

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
nebyl dneska odpoledně někdo z nás v Mladé Boleslavi u Mekdonalda? Černý dlouhý defík a pan řidič mi neodpovídal na mávání neb jsem jel v Pajeru.
Dneska v pátek odpoledne v Ústí nad Orlicí dlouhej tmavě zelenej defík u tesca? SPZ pardubickýho kraje? Někdo místní? 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Nebude to Mopadžíkůff?Benjamin píše:Dneska v pátek odpoledne v Ústí nad Orlicí dlouhej tmavě zelenej defík u tesca? SPZ pardubickýho kraje? Někdo místní?
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nene, právě, že ne. Ten bych poznal. Tenhle byl nenazvedaný v základu...asi to nebude nikdo z fóra, škodaVáclaf píše:Nebude to Mopadžíkůff?Benjamin píše:Dneska v pátek odpoledne v Ústí nad Orlicí dlouhej tmavě zelenej defík u tesca? SPZ pardubickýho kraje? Někdo místní?

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Ským se každé ráno a občas přes den vídám u zastávky jak je vojenská nemocnice??černej def....mám zelený Disco
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Máš Disko s rámem a světlama nebo bez? Já potkávám nějakou pani se zelenou DII co jezdí od vojenské nemocnice.Já mám černou DII facelift.klabus píše:Ským se každé ráno a občas přes den vídám u zastávky jak je vojenská nemocnice??černej def....mám zelený Disco
Ahoj libovko...je možný, že jsem tvoje auto jeden čas hodně vídal nahoře na Suchdole zaparkované blízko masny dycky cestou do školy?
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- libovka
Možné to je,pracuje tam manželka.Ted tam stojí její Fríčko.
Ahoj, tak to se potkáváme spolu, jezdím do UVN - diskošku jsem asi viděl, ale přiznám se, že asi jednou. Kolem sedmé?klabus píše:Ským se každé ráno a občas přes den vídám u zastávky jak je vojenská nemocnice??černej def....mám zelený Disco
- libovka
to Carlos.Co ty děláš v té nemocnici???Já tam makám taky.
Jj toho jsem si také všimnul, tak sem se nemýlil, pěkná diskoškalibovka píše:Možné to je,pracuje tam manželka.Ted tam stojí její Fríčko.

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Přiznejte se, kdo si dneska vezl za P38mičkou na vleku další P38 směrem na Frýdek

- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
a nebo kdo dnes vezl s Disco a na lopatě BMWX5 po R10 před Starou Boleslaví?
A vídám stát černýho Defa 110 Nad Olšinami v P10.
A vídám stát černýho Defa 110 Nad Olšinami v P10.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
Na náchodsku se nějak vyrojilo RR L322 ( 3x). Zdraví všichni: ženy, chlapci i chlapi 

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Včera na odpočívadle u Olovi (kousek od Kraslic) tmavě zelené free. Stál jsem zády, tak jsem si všiml pozdě. Někdo odsaď? Případně zdravím.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Dobrák píše:Přiznejte se, kdo si dneska vezl za P38mičkou na vleku další P38 směrem na Frýdek![]()
A ten vozik byl hodne dlouhy