P.S. Samolepky lepte na auta. V šuplísích vám seschnou.
DÍKY
Moderátor: stan
MOPADŽI píše:Děkujeme všem za chválu![]()
jsem z toho úpně rozhozený
![]()
![]()
DÍKY
kdyz ja zadnou nedostal tak snad pri pristim nakupuMOPADŽI píše:Děkujeme všem za chválu![]()
jsem z toho úpně rozhozený
![]()
![]()
DÍKY
MadTom píše:A v čem je problém - offroadové skleničky jsou stejně kovové. A ty by už něco snést mohly.
MOPADŽI píše:Díky cyrdo za pochvalu, máš u měmožná
![]()
cyril píše: víno - na dietuurčitě zaplatíš....
.
Domluveno, dáme víno. Mešky už mě začal trénovat.cyril píše:MOPADŽI píše:Díky cyrdo za pochvalu, máš u měmožná
![]()
Možná????!!!. No tak snad po dnešní další objednávce už to pivo ( radši víno - na dietu
) určitě zaplatíš....
.
Jinak s první obednávkou a dodacím termínem (až na ten motork centrálního zamykání, kterej jsem mezitím vyřešil) naprostá spokojenost. Máte Alčo a kluci za jedna!!
Bohužel QT nebudeme prodávat. Důvodem je žádost našich dodavatelů, vyplývající ze smluvního vztahu...visby píše:nahodou vyrobky od qt neplanujete? velmi ma oslovila ochrana diferaku
Jak píše Jarda, nabízet na stránkách shopu díly od QT nebudeme, ale objednat ti je můžu.visby píše:nahodou vyrobky od qt neplanujete? velmi ma oslovila ochrana diferaku
Fakt ???PavelU píše: Jak píše Jarda, nabízet na stránkách shopu díly od QT nebudeme, ale objednat ti je můžu.