no máš to pěkný...yorkin píše:Jj, to jsem já, přímo tam bydlím
Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lanďáci zdravíte se?
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, děkujipaia píše:no máš to pěkný...yorkin píše:Jj, to jsem já, přímo tam bydlím

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
a u Ministerstva spravedlnosti parkuje většinou na střídačku D1, RRC a žlutý mini, není to nějaký pacient odsuď?
Přiznám se, že nevím, kde přesně to je, ale vzpomněl jsem si, že na Počernické stával RRC, mini a ještě loni i zelená D.I(Skondr). Ale ta D.I už tam skoro rok nestojí, protože ji mám doma
Přiznám se, že nevím, kde přesně to je, ale vzpomněl jsem si, že na Počernické stával RRC, mini a ještě loni i zelená D.I(Skondr). Ale ta D.I už tam skoro rok nestojí, protože ji mám doma

Discovery je životní styl.
Ahoj,To jsem byl já, troubení jsem slyšel ale mávl jsem na poslední chvilku.zrovna jsem přemýšlel co že mi to tak píská na nápravěGobey píše:Ahoj, včera musely být skvrny na slunci. Dva defíci mi ani nemávliNeklan píše:Dneska při výjezdu z Jesenice směrem na Prahu. Pravda, mávnul jsem na poslední chvíli, ale za to zelený Def, co jel naproti se vůbec nenamáhal. Že by už ani Defendery (a nebyl to ČEZ ani vojáci) nezdravili?![]()
ale zato jsem troubil na někoho v Disku, když stál později odpoledne v zácpě na Jižní spojce směr Smíchov. Velká nálepka fora na dveřích. Kdo to byl?

Disco1, 300Tdi......+žirafa (už bohužel ne)
S III. SWB 2.2 petrol (stále nehotová...)
S III. SWB 2.2 petrol (stále nehotová...)
tyjo tak navrhuju nejaky sraz :-D ja parkuju pomerne casto v jeseniovy coz je taky kousekyorkin píše:Jj, vínová dvojka se šnorchlem směrem na Floru a šedá jednička se stejnou markýzou jako mám já (a kvazi camel zahrádkou) za rohem. Aspoň ta jednička má podle mě i nálepku fora. Ale stejně majitele neznám, ba dokonce jsem je ještě nikdy nepotkal za volantem, abychom se mohli pozdravit :-/. Dole na Vinohradské jsem ale párkrát potkal šedého defíka (nejspíš s pumou) s takovým pěkným blonďatým stvořením za volantem, čípak to je žena
? Na Míráku je ještě pěkný defík a u Ministerstva spravedlnosti parkuje většinou na střídačku D1, RRC a žlutý mini, není to nějaký pacient odsuď?

- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Tak si dneska jedu v Brně do OC Olympia a při příjezdu na parkoviště vidím dvě D3 tak jsem to vedle nich hned zaparkoval a takouvou věc jsem musel hned i vyfotit
Je to někdo z fóra?

- Přílohy
-
- Fotografie.jpg
- (102.26 KiB) Staženo 1066 x
no není to krása 

- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
v neděli ráno jsme na sebe mávali s RR u vjezdu na jižní spojku od Podolí. Kdo to byl? Nálepku fora mělo RR na zadním okně vlevo nahoře.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomas K (tkala)
A ja jsem minuly tyden v Praze na Jizni spojce predjizdel nejakyho zelenyho Defa s nalepkou na zadku a brnenskou znackou. Houkl jsem na nej, tak se snad nelekl. 
Tom

Tom
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Kdopak to dneska jel Od Pribora do Ostravy odpoledne kolem 15.30 s cervenym Defikem, a polepenym reklamou na pronajem pracovnich plosin?????,,Mavali ,blikali a troubili jsme na sebe jak silenci.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
... je to firma Sico plosiny
Honza

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem jel při svých pojíždkách přes Litoměřice a kousek za bych si tipnul podle aut okolo baráku,že tam bydlí Violka
pěkné

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- yorkin
- Kontaktovat uživatele:
Tak možná jezdí Skondr na MSp do práceSteve píše:a u Ministerstva spravedlnosti parkuje většinou na střídačku D1, RRC a žlutý mini, není to nějaký pacient odsuď?

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
To jsem z toho jelen, od kdy jsou 205R16 nízkoprofilovky?
Jinak mám poslední dobou nějaký pech, kdykoli jedu RRC, tak nikoho nepotkám, za to když jedu Mondeem, LRs se to kolem jenom hemží
.
Jinak mám poslední dobou nějaký pech, kdykoli jedu RRC, tak nikoho nepotkám, za to když jedu Mondeem, LRs se to kolem jenom hemží

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- yorkin
- Kontaktovat uživatele:
Neklan: Nejsi jelen, já jsem vůl
, rychleji jsem psal, než myslel... takže opravuji tip na 205/60 (možná dokonce 55) R16.
Jourin: Určitě podporuji nápad na nějaký vinohradský pub meeting

Jourin: Určitě podporuji nápad na nějaký vinohradský pub meeting

- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
to by nebylo marny, pokud by se mi vlezl do mého nabitého rozvrhu...
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- motorovej slon
Posádka "Ledničky 110" zdraví Neklana, dnes v Úvalech kolem oběda 

- hynek
- tel.: 604 25 63 97
- auto: Disco 5, Def Td5
- Kontaktovat uživatele:
yorkin píše:Jj, vínová dvojka se šnorchlem směrem na Floru a šedá jednička se stejnou markýzou jako mám já (a kvazi camel zahrádkou) za rohem. Aspoň ta jednička má podle mě i nálepku fora. Ale stejně majitele neznám, ba dokonce jsem je ještě nikdy nepotkal za volantem, abychom se mohli pozdravit :-/. Dole na Vinohradské jsem ale párkrát potkal šedého defíka (nejspíš s pumou) s takovým pěkným blonďatým stvořením za volantem, čípak to je žena
? Na Míráku je ještě pěkný defík a u Ministerstva spravedlnosti parkuje většinou na střídačku D1, RRC a žlutý mini, není to nějaký pacient odsuď?
ahoj...ta šedivá jednička s markýzou sem já...

Kua kolem sebe jezdime dokola a jeste jsme se nevidelihynek píše:yorkin píše:Jj, vínová dvojka se šnorchlem směrem na Floru a šedá jednička se stejnou markýzou jako mám já (a kvazi camel zahrádkou) za rohem. Aspoň ta jednička má podle mě i nálepku fora. Ale stejně majitele neznám, ba dokonce jsem je ještě nikdy nepotkal za volantem, abychom se mohli pozdravit :-/. Dole na Vinohradské jsem ale párkrát potkal šedého defíka (nejspíš s pumou) s takovým pěkným blonďatým stvořením za volantem, čípak to je žena
ahoj...ta šedivá jednička s markýzou sem já...a na pokec se rád přidám...at žijou Vinohrady..!!!
Hynek.

- hynek
- tel.: 604 25 63 97
- auto: Disco 5, Def Td5
- Kontaktovat uživatele:
jasně...
kousek od Jiřáku má kámoš hospodu....tak zajdem. gsm...604 25 63 97