Musím se podělit o dnešní radost. Kurýr mi přivezl vydražený overdrive (abych po rovině stačil SII při výletu na Piavu) a nejen že overdrive vypadá OK, ale ještě navíc byla krabice vycpaná opravdovým anglickým senem (pro znalce "hay")
Gratuluji! Do které jedničky jej budeš implementovat ? Abys zvýšil rychlost o cca 5 miles per hour ??
A jaké máš využití pro "hay" ? Mám spoustu místa v našich třech kompostech ......
škoda, že ovečky budu mít zase až na jaře. Dopřál bych jim trochu britského sena
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Martin T píše:Hay vyhodím, protože byť je brittish, tak smrdí. Overdrive dám do 88". Kromě zvýšení rychlosti o 5 mph se zejména těším na další páku v kabině.
no a co to seno projejt nějakým značkovým parfémem
Sice to není overdrive, ale mě udělal velkou radost tenhle raritní balík od Dunsfold.
Je to kabelový svazek pro Rover 8 FFR 24V 40 amp( zvaný Toast-rack)
a podle seznamu dílů to byl poslední kousek. A jako velké překvápko byl olejový plnič, jehož součástí je i zadní držák generátoru, který jsem marně sháněl.(v katalogu dílů je pouze ilustrace standardního plniče )
Jsou to jenom další střípky do skládanky, ale radost mě to udělalo velikou.