TD5 a "chip"
Moderátor: Acon
Re: TD5 a "chip"
Je to od TD5 alive. tak to lze videt na jejich strance. Remap, turbo booster intercooler a postovne cca 30.000,- No ale kazda legrace neco stoji
To Dano: Pred chladicem je jen mrizka a pevnostak. Zadny chladic klimy ani nic podobneho. mam tam sice pridavne svetla ale mista kolem nich je docela hodne. si myslim
To Dano: Pred chladicem je jen mrizka a pevnostak. Zadny chladic klimy ani nic podobneho. mam tam sice pridavne svetla ale mista kolem nich je docela hodne. si myslim
Land Rover Discovery 3 tdv8 3.6
... to zistis az po namontovani celeho systemu. Cim sledujes teplotu ?Geo píše:...mam tam sice pridavne svetla ale mista kolem nich je docela hodne. si myslim
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Trochu oživím tohle téma
Vy co už to podle těch datumů máte jak jste spokojený a kolik natom už máte najeto ? Já o čipu uvažuju,ale mám najeto 280tis. km někteří říkají,že km nehrajou roli
Vy co už to podle těch datumů máte jak jste spokojený a kolik natom už máte najeto ? Já o čipu uvažuju,ale mám najeto 280tis. km někteří říkají,že km nehrajou roli
... ja mam 367tkm a jazdim na tom.MarekS píše:mám najeto 280tis. km někteří říkají,že km nehrajou roli
Docela jezdíš nedávno tu někde byla tvoje fotka s 350000 km. Kdo ti to dělal ?DanoDEF píše:... ja mam 367tkm a jazdim na tom.MarekS píše:mám najeto 280tis. km někteří říkají,že km nehrajou roli
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A už víš, jakou tam máš řídící jednotku?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
...jedna nemenovana slovenska "profi" firma. Nemozem verejne...mlcanlivost.MarekS píše:Docela jezdíš nedávno tu někde byla tvoje fotka s 350000 km. Kdo ti to dělal ?
Ještě ne musím se podívat kolik je to čísel nebo písmen abych věděl co mám hledat ?MadTom píše:A už víš, jakou tam máš řídící jednotku?
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Proč chceš nechat "chipovat" řídící jednotku? Málo ti to jede, máš velké kola nebo něco jiného?
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kola mám 245/75/16 jinak nic to je jen o malinko oproti originálu,ale tahám občas vlek s autem a když mě otáčky spadnou při řazení na 1500 tak se tomu pak moc nechce nepotřebuju jezdit 150 jen jsem myslel posunout ten krouťák trochu níž údajně to pak táhne už od 1200 otáček tak se poptávám co a jak.PavelU píše:Proč chceš nechat "chipovat" řídící jednotku? Málo ti to jede, máš velké kola nebo něco jiného?
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, většinou si kluci pořizují remap když mají něco špatně na motoru a myslí si, že se to remapem zlepší. Proto ty moje otázky. Mám na D2 najeto asi 240tis a z toho cca 110tis s remapem od Gary Wooda a zatím vše OK...
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Gary Wooda? To je co za UK dílnu Pavle? To jsem nějak nezaznamenal ještě...taky mě remap jednou čeká s přibývající váhou, ale budu muset začít jiným měničem a převody....
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Budeš to znát jako Td5alive http://www.alivetuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
I see Už jsem doma. DěkujiPavelU píše:Budeš to znát jako Td5alive http://www.alivetuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Hledej něco jako NNN000120 nebo MSB100181 - pokud je to NNNxxxxxx tak už je to novější jednotka, ve které se dá mapa přepsat přímo v autě, pokud je to MSBxxxxxx, tak je to starší, kde je to trošku složitější - klasickej chip tuning výměnou interovanýho obvodu uvnitř.MarekS píše:Ještě ne musím se podívat kolik je to čísel nebo písmen abych věděl co mám hledat ?MadTom píše:A už víš, jakou tam máš řídící jednotku?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak...MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Miloši z čeho je ta prostřední? Rover?Miloš II píše:Tak nějak...MIloš II
Mimochodem až teď jsem si všiml, že děláš stránky. Paráda! Všechny technické věci pohromadě a fotky, budu se těšit na každou další věc, kterou vložíš a bedlivě sledovat
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
To mám všechny na zebru jedna je přepínací "chip" a zbylý jsou do foroty...MilošIIBenjamin píše:Miloši z čeho je ta prostřední? Rover?Miloš II píše:Tak nějak...MIloš II
Mimochodem až teď jsem si všiml, že děláš stránky. Paráda! Všechny technické věci pohromadě a fotky, budu se těšit na každou další věc, kterou vložíš a bedlivě sledovat
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Pokud je starší "nepřepisovatelná" jednotka, tak výměnou chipu se z ní stane přepisovatelná? Zdali bude možný krok z5 bez opětovného HW zásahu. Nebo je HW natolik odlišný že je lepší pořídit druhou (přepisovatelnou) jednotku?
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Td5 ECU Part Number MIloš II
- Přílohy
-
- EU2_Map_list.pdf
- (43.15 KiB) Staženo 145 x