Kompletní podvozek RRC 3,5 V8 automat
Moderátor: stan
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Kompletní podvozek RRC 3,5 V8 automat
V řádech týdnů budu mít na prodej kompletní podvozek vč. motoru 3,5 V8 (vstřikování Hotwire) automatu a rozvodovky Borg Warner. Jsou na něm přední korekční ramena QT, kardan dvojkříž. Vstřikování má Tornado chip, motor má kompletně nerezový sportovní výfuk upravený navíc keramickým povrchem atd. Je instalováno kompletní EAS, momentálně jen měchy nahrazené za pružiny - vše prakticky nové nebo repasované. Na autě bylo prakticky vše uděláno, je bez koroze, plechy kolem brzd v pozinku, nové vedení paliva atd. Je možno se s ním ještě svézt.
Rámcová představa aspoň za motor 25 000, další věcí pak dle potřeby a dohody. Sám si z toho cením zejména vstřikování vč. Tornado chipu a výfuku, ostatní může jít rád jako komplet. Případně bych k tomu měl i 4 dveřákovou kastli, která by potřebovalo nějaké vyvaření, takže by si člověk mohl postavit celý zdravý skelet vč. podvozku a pak třeba přehodit ze svého plechy i interiér.
Při zájmu prosím SZ
Mirko
Rámcová představa aspoň za motor 25 000, další věcí pak dle potřeby a dohody. Sám si z toho cením zejména vstřikování vč. Tornado chipu a výfuku, ostatní může jít rád jako komplet. Případně bych k tomu měl i 4 dveřákovou kastli, která by potřebovalo nějaké vyvaření, takže by si člověk mohl postavit celý zdravý skelet vč. podvozku a pak třeba přehodit ze svého plechy i interiér.
Při zájmu prosím SZ
Mirko
Naposledy upravil(a) Mirko dne 04 bře 2022 15:54, celkem upraveno 1 x.
Re: Kompletní podvozek RRC 3,5 V8 automat
Ten chip a vejfuk jde někde sehnat
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Chip by neměl být problém z jednotky vytáhnout...
Kdyby jsi to chtěl nakonec rozdělit, tak co ty korekční ramena?
Kdyby jsi to chtěl nakonec rozdělit, tak co ty korekční ramena?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
@ Franta: čip jde koupit u Tornado Systems, výfuk je Double-S Sports system, akorát ještě ošetřený černým matným keramickým povrchem pro větší odolnost a menší "bling-efekt". Na Disco by asi úplně nepasoval nebo spíš nevypadal, přece jen je kratší než Range.
@ Tom: Můžu ti je zamluvit - půlka ceny nových? Samozřejmě bych raději, kdyby to vypadlo celé, ale pokud se domluvíme na přehození za normální, tak těch tu mám dost.
Udělám nějaké fotky.
@ Tom: Můžu ti je zamluvit - půlka ceny nových? Samozřejmě bych raději, kdyby to vypadlo celé, ale pokud se domluvíme na přehození za normální, tak těch tu mám dost.
Udělám nějaké fotky.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jestli tomu dobře rozumím tak je na prodej všechno co je pod kastli ? Asi bych měl zájem o všechno kromě toho Borg warnera ale i to bych nějak přežil.
Co za to celé ? Klidně do SZ dík
PS: to že ti dlužím koberce jsem nezapomněl ale prostě tvim směrem nemám cestu. Mimochodem až se tam dostanu tak ti přivezu i ten alternátor. Nakonec jsem ho nepoužil.
Co za to celé ? Klidně do SZ dík
PS: to že ti dlužím koberce jsem nezapomněl ale prostě tvim směrem nemám cestu. Mimochodem až se tam dostanu tak ti přivezu i ten alternátor. Nakonec jsem ho nepoužil.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To si nemyslím, že by nepasoval. Disco není o nic kratší. Rám je naprosto stejný a zadní nárazník je úplně na stejném místě i stejně přichyceny a u Disco dokonce robustnější.
Takže si myslím, že ten výfuk tam půjde naprosto bez problémů.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice teoretická debata, protože si ho stejně chci nechat, ale Double-S ho na Disco nenabízí. Rám je stejnej, to máš pravdu, ale podlaha je kufru je skoro o 20 čísel kratší, nicméně máš recht, že nárazníky jdou na stejné místo, ale zase u Range z něho ještě čouhají plastové rožky a právě pod nimi ústí ten výfuk, který i u Range docela trčí. Změřím to. máme tady jednoho Classica udělaného z Diskošky, kde je původní výfuk a opticky se mi zdál moc krátký.Sláma Karel píše: ↑04 bře 2022 19:46To si nemyslím, že by nepasoval. Disco není o nic kratší. Rám je naprosto stejný a zadní nárazník je úplně na stejném místě i stejně přichyceny a u Disco dokonce robustnější.
Takže si myslím, že ten výfuk tam půjde naprosto bez problémů.
K
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jinak se hlásí zájemce o celý podvozek, takže kouskování se zatím nekoná.