Pro Land Roveristy - pejskaře
Moderátor: Acon
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
Re: Pro Land Roveristy - pejskaře
děcka, psi sů dobří, jak jednů máš, musíš mět už na furt. takže neváhejte a vy co jste bohužel o nějakého parťáka přišli, hned berte nového, je to to nejlepší, co možete pro sebe udělat
jináč teda dávám níže jména a něco jako měřítko taky mě tady venda opravuje, že né 4 kg, ale 8 kg masa denně hugo je jediný pes, jinak všechno fenky. a taky mají dost odježděného, páč je bereme s sebou. teda ne všechny, ale minimálně dva s nama vždycky jedou. nejvíc pojezdila nejstarší matylda (chorvatsko + BiH, albánie, itálie, gruzie); čaba byla chorvatsko + BiH, albánie, itálie, poloniny; hugo byl s nama v BiH, albánii a poloninách; tamara byla v gruzii a francie + španělsko a balů jenom v těch poloninách, páč je to ještě malý prcek to jen jako z těch větších výletů, takových těch kratších vyjížděk je pochopitelně mnohem víc. někdy sem hodím nějaké fotky, až bude chvilka… jo a říkáme si LOS HAFANOS, tak se menuje naša chovka (rozuměj chovatelská stanice).
jináč teda dávám níže jména a něco jako měřítko taky mě tady venda opravuje, že né 4 kg, ale 8 kg masa denně hugo je jediný pes, jinak všechno fenky. a taky mají dost odježděného, páč je bereme s sebou. teda ne všechny, ale minimálně dva s nama vždycky jedou. nejvíc pojezdila nejstarší matylda (chorvatsko + BiH, albánie, itálie, gruzie); čaba byla chorvatsko + BiH, albánie, itálie, poloniny; hugo byl s nama v BiH, albánii a poloninách; tamara byla v gruzii a francie + španělsko a balů jenom v těch poloninách, páč je to ještě malý prcek to jen jako z těch větších výletů, takových těch kratších vyjížděk je pochopitelně mnohem víc. někdy sem hodím nějaké fotky, až bude chvilka… jo a říkáme si LOS HAFANOS, tak se menuje naša chovka (rozuměj chovatelská stanice).
defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
,Díky,nádhera……….
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: ↑30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou
A Pepo,upřimnou soustrast a souhlas s Václavem,umřela nám fena,tak jsem se zařekl že už taky nic,no a po nějakym týdnu a měsíci,tady bylo tak smutno,že už jsme s manželkou mazali pro štěně...tak to je.....
Tak dnes si idem po neho...Najskôr polovične nechcela ani počuť..Ani za nič už žiadny pes...Ale ked ho zbadal tak už pred týždnom ho hned aj vyplatila aby jej ho nikto nezobral..Odvtedy pripravila všetko ako by sa chystala na príchod prvého vnúčaťa .Dokonca si zobrala aj dovolenku aby prvé dni nebol psík sám doma .
Tak snád toho prežijeme na rybách až až
- Adam P.
defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
PEPO borderka je to?PEPO píše: ↑12 úno 2019 16:11Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: ↑30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou
A Pepo,upřimnou soustrast a souhlas s Václavem,umřela nám fena,tak jsem se zařekl že už taky nic,no a po nějakym týdnu a měsíci,tady bylo tak smutno,že už jsme s manželkou mazali pro štěně...tak to je.....
Tak dnes si idem po neho...Najskôr polovične nechcela ani počuť..Ani za nič už žiadny pes...Ale ked ho zbadal tak už pred týždnom ho hned aj vyplatila aby jej ho nikto nezobral..Odvtedy pripravila všetko ako by sa chystala na príchod prvého vnúčaťa .Dokonca si zobrala aj dovolenku aby prvé dni nebol psík sám doma .
Tak snád toho prežijeme na rybách až až IMG_2403.JPG
- PEPO
Presne ako píšešmatooo píše: ↑12 úno 2019 16:35PEPO borderka je to?PEPO píše: ↑12 úno 2019 16:11
Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..
Nasa Ajsina
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Bafani jsou úžasní Moje Barča roste jako z vody,vlastně z masa kterého spořádá spoustu
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Super,gratulace,krásnej......PEPO píše: ↑12 úno 2019 16:11Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: ↑30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou
- Adam P.
tak když to není holka, ale kluk, tak ho aspoň můžeš naučit podobné parádičky https://www.youtube.com/watch?v=XkSp8DyoJ4s
a jak se ten čokl u toho ještě směje!
- PEPO
Mám psa..Adam P. píše: ↑13 úno 2019 10:15tak když to není holka, ale kluk, tak ho aspoň můžeš naučit podobné parádičky https://www.youtube.com/watch?v=XkSp8DyoJ4s
a jak se ten čokl u toho ještě směje!
No, tak to bolo dobrééééé ....
Taky přihodím jednu pejskařskou:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Zdar kluci,
tak doma už je nadělení,mezi krmením,vytiraním podlahy a utiraním zadku něco posilám...
nejdou mi fotky tak inzerat,snad nedostanu nadany,ps je to nářez.....
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/108704 ... kosedi.php
tak doma už je nadělení,mezi krmením,vytiraním podlahy a utiraním zadku něco posilám...
nejdou mi fotky tak inzerat,snad nedostanu nadany,ps je to nářez.....
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/108704 ... kosedi.php
Steniatka su krasne, ale preco ich mnozite ked nemaju pp. Jak keby nebolo dost psov v utukoch a po uliciach.
-
Za prve je nemnožíme,za druhé mi veterinař doporučil mit aspoň jednou štěňata kvůli zdraví feny,za třetí ti papíroví jsou myslím ti chudácí,a tady ti budou jistě zdraví a někde dělat radost dlouhá léta,sorry,vlastně jsem ti ani nerozuměl. .
- JakubDolezal
- tel.: 702091816
- auto: Discovery 2
Krásní prcci, Míro.
Nic ve zlém myso, ale tohle co říkáš je plácání do větru. Že jsou útulky plné (ulice to fakt né?), to jsou, ale můžou za to hlavně hloupí a nezodpovědní lidé, co si ty psy pořizují, i když na to nemají finance nebo schopnosti vlastnit a vychovat psa, a rozhodně s tím nemají nic společného lidé, co si pro radost pořídí štěňata, ještě k tomu u takových krásných a ušlechtilých plemen jako třeba NO, byť bez pp.
Nic ve zlém myso, ale tohle co říkáš je plácání do větru. Že jsou útulky plné (ulice to fakt né?), to jsou, ale můžou za to hlavně hloupí a nezodpovědní lidé, co si ty psy pořizují, i když na to nemají finance nebo schopnosti vlastnit a vychovat psa, a rozhodně s tím nemají nic společného lidé, co si pro radost pořídí štěňata, ještě k tomu u takových krásných a ušlechtilých plemen jako třeba NO, byť bez pp.
LR Discovery 2 TD5
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
-
Kubo,díky,já se chtěl jen podělit o radost/starost co nás doma potkala a musím říct že mě kolega hodně dostal,nechápu,no tak nic,mějte se dobře,hlavně zdraví....
Nechcel som ta kritizovat ani ti kazit den. Rozhodne je NO jeden z najkrajsich psov. Ale ako pisete. Je to o zodpovednosti majitelov. Aj ked ty sa vzorne staras, ockujes ich a mas ich rad, nedokazes zarucit ze sa tieto tvoje krasne stenata dostanu do dobrych ruk. Pride nejaky debil, co si ho kupi ako senzor pohybu a necha ho na 1,5 metrovej retazi stekat za branou cely jeho zivot. Alebo mu ho ukradnu a uvaria z neho gulas. Akonahle ho predas, tak uz je jeho zivot v rukach ineho cloveka. Z toho co sa tu so psami deje sudim ze ludia su bezcitne svine. Je to v CZ asi mensi problem ako u nas ale nikdy nevies.
Mam v rodine veterinara a moja skorozena robila nejaky cas v utulku. Ber moje nazory ako silne ovplyvnene.
Na vychodnom slovensku je to ozaj problem, bezi nam tu slovensky kastracny program, ktory sterilizuje stovky psov rocne v osadach. Na zapade teraz nasli tri ringy psich zapasov. Dolne oresany, ivanka pri dunaji, dunajska streda.
FB: https://www.facebook.com/10000059387760 ... 72?sfns=mo
A prve stenata pre zdravie feny su argument tiez na diskusiu. Prajem len aby sa vsetky dostali k tim najlepsim ludom.
Mam v rodine veterinara a moja skorozena robila nejaky cas v utulku. Ber moje nazory ako silne ovplyvnene.
Na vychodnom slovensku je to ozaj problem, bezi nam tu slovensky kastracny program, ktory sterilizuje stovky psov rocne v osadach. Na zapade teraz nasli tri ringy psich zapasov. Dolne oresany, ivanka pri dunaji, dunajska streda.
A prve stenata pre zdravie feny su argument tiez na diskusiu. Prajem len aby sa vsetky dostali k tim najlepsim ludom.
- PEPO
Akože pes s PP už nie je jedlí??myso87 píše: ↑03 zář 2019 13:09 Nechcel som ta kritizovat ani ti kazit den. Rozhodne je NO jeden z najkrajsich psov. Ale ako pisete. Je to o zodpovednosti majitelov. Aj ked ty sa vzorne staras, ockujes ich a mas ich rad, nedokazes zarucit ze sa tieto tvoje krasne stenata dostanu do dobrych ruk. Pride nejaky debil, co si ho kupi ako senzor pohybu a necha ho na 1,5 metrovej retazi stekat za branou cely jeho zivot. Alebo mu ho ukradnu a uvaria z neho gulas. Akonahle ho predas, tak uz je jeho zivot v rukach ineho cloveka. Z toho co sa tu so psami deje sudim ze ludia su bezcitne svine. Je to v CZ asi mensi problem ako u nas ale nikdy nevies.
Ked predáš psa s PP tak je to iné ako s PP??Ten už automaticke nepôjde na metrovú reťaz?
Ja som nikdy netúžil po psovi s PP,stačí mi že je ho mám rád a on mna tiež...A ani by som nedal také peniaze za kus pre mna nepodstatného papiera...