RRC 300Tdi
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
Re: RRC 300Tdi
fakt pekne auto pochvala
Diky
Ale uz ma nieco za sebou a budem sa mu musiet zase povenovat...
Ale uz ma nieco za sebou a budem sa mu musiet zase povenovat...
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
Prvé video z včerajšej akcie - na ďaĺsie čakám..
https://youtu.be/Vywndvt9iJU
https://youtu.be/Vywndvt9iJU
- HARDYS
- tel.: 723728383
- auto: L R Di3OO
TO JE KRASAVEC
Moje "výtvory" po očiste
A už nebudem dávať foto...
A už nebudem dávať foto...
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
az na anteny perfektne
-
- tel.: 0914166862
- auto: D2
Dufam ze toto su tvoje prve auta a ze ich bude viac paradne su
,,Land Rover Discovery 2,,
No ešte ma čaká RRC - synove,Discovery Td5 - ak chlapec nepreda a nekúpi 3OOTdi a defender 90 200Tdi
Bolo by toho viac,ale už sa musím začať venovať aj mojim veteránom... Na to sa teším
Petr pp - tie antény sú úplne perfektne - odskúšané - nezavadzajú a majú super príjem aj na väčšiu vzdialenost,na rozdiel od montáže niekde na nárazníku.. - a na strechu je to blbosť dávať,lebo v lese ti "ľahne" a si bez spojenia - a ešte idem robiť strešné nosiče na obi dve autá,takže by som ich tam nemohol dať
Bolo by toho viac,ale už sa musím začať venovať aj mojim veteránom... Na to sa teším
Petr pp - tie antény sú úplne perfektne - odskúšané - nezavadzajú a majú super príjem aj na väčšiu vzdialenost,na rozdiel od montáže niekde na nárazníku.. - a na strechu je to blbosť dávať,lebo v lese ti "ľahne" a si bez spojenia - a ešte idem robiť strešné nosiče na obi dve autá,takže by som ich tam nemohol dať
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
mne je jasne ako to je z antenamy len na tak uhladenych autach ma to tam rusi ale inak su fakt super
Petr pp - no ani mne sa to moc nepáči - a ani "orgánom" - ale ak vymyslia nejaké bez antény,tak si kúpim takú
V nedeľu sme konečne do dielne zatiahli synove RRC. Tak pomaličky začneme robiť. Dnes sme ho na komplet odstrojili zvnútra,zajtra pokračujeme zvonka. Povyvárať nejaké hrdzavé miesta a dopojiť tú 300-vku,nech už konečne frčí
V nedeľu sme konečne do dielne zatiahli synove RRC. Tak pomaličky začneme robiť. Dnes sme ho na komplet odstrojili zvnútra,zajtra pokračujeme zvonka. Povyvárať nejaké hrdzavé miesta a dopojiť tú 300-vku,nech už konečne frčí
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pěkné. K té anténě - nejlepší je to uprostřed střechy. Pro mě nepraktické, mám tam stan. Takže na kraji na zadním konci hagusu. Anténa má v patě pružinu a v pohodě se ohne. Teď o víkendu v Žamberku jsem si opět ověřil, že tak jak to mám, i když to není ideální to doopravdy funguje. Mopadži to má na Defu na předním blatníku kousek před oknem a když jel o 2 auta přede mnou, tak neslyšel často nic a já jsem měl čistej příjem. To auto mu to krásně stínilo směrem dozadu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tak som dnes urobil upgrade prednych svetiel na led svetla. Prve dojmy - super svietivost - obrovsky rozdiel oproti klasickym H4 a hlavne to dobre nasvecuje krajnicu cesty - az 5-6 metrov od cesty.
Fotky dam, ked zistim, ako na tom blbom samsungu zmensim fotky...
Fotky dam, ked zistim, ako na tom blbom samsungu zmensim fotky...
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
O tomto by som si prosil vedieť viac (kým nebudú foto ) Aké svetlá? aké žiarovky? Alebo sa jedná o niaky kit?
Mám objednané COB LED H4ky a plánujem prechod na číru optiku tak ma poslednú dobu táto problematika dosť zaujíma.
Ďakujem
Mám objednané COB LED H4ky a plánujem prechod na číru optiku tak ma poslednú dobu táto problematika dosť zaujíma.
Ďakujem
-
Nechci nikomu brát iluze, ale pro LED světla je důležité chlazení - to mají vyřešení třeba LED rampy a podobná světla. Ale je to naprosto neřešitelné, u něčeho, co se bude mechanicky tvářit jako náhrada H4 nebo podobné žárovky.
A taky by mě zajímalo co jsi použil - na Defa to taky budu muset vyřešit.
A taky by mě zajímalo co jsi použil - na Defa to taky budu muset vyřešit.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Macej
Tieto moje budúce som úplne naslepo nebral. Boli mi doporučené chalanom ktorý ich používa v Kanade. Chladenie je vyriešené vstavaným ventilátorom na zadku žiarovky. Soudruzi nad tým rozmýšlali aby to fungovalo
-
Tak až je tam budeš mít, tak zkus změřit kolik berou proudu. Neříkám že to s ventilátorem nejde, ale fyzika je jenom jedna a i měď má omezenou tepelnou vodivost. A nepředpokládám, že by tam dali heatpipe.
Nie, nie - toto su origo komplet svetla s ip 67 a cisto diodove - uz ich predava aj Pavel na litepe - tie šošovkove - akurat som sa vratil z jazdy PD - TO - PD a som nadmieru spokojny - bolo aj trocha hmly, aj snezenie a aj mokra cesta a super.
Musim zajtra za kamaratom nech mi to nejako nastavi a dam foto auta .
Mad tom - pasuju aj na defika a dokonca na jihlavskom jazdeni teraz pred vianocami ich tam vraj niekto mal. Ja som tam nebol.
Musim zajtra za kamaratom nech mi to nejako nastavi a dam foto auta .
Mad tom - pasuju aj na defika a dokonca na jihlavskom jazdeni teraz pred vianocami ich tam vraj niekto mal. Ja som tam nebol.
- Macej
Nedarí sa mi znovu nájsť ten "vysvetlivkový" obrázok ako by to teoreticky malo fungovať s tým chladením a úprimne sám som zvedavý ako to bude fungovať ale spolieham sa na to, že keď rovnaké žiarovky fungujú za morom tak budú aj tu . Samozrejme keď dorazia tak svoje poznatky a dojmy doplním.MadTom píše:Tak až je tam budeš mít, tak zkus změřit kolik berou proudu. Neříkám že to s ventilátorem nejde, ale fyzika je jenom jedna a i měď má omezenou tepelnou vodivost. A nepředpokládám, že by tam dali heatpipe.
Jacko: ano viem asi ktoré myslíš a vyzerajú že by mohli dosť dobre fungovať ale sú trochu mimo moj rozpočet alebo lepšie povedané som lakomý dať tolko za svetlá Foto by bolo fajn nech viem k čomu sa mám s tým mojím zlepencom priblížiť.