Alarm
Alarm
Zdravim, tak mi prestali svietit svetla, tak som sa rozhodol rozobrat pristrojovku a pri tej prilezitosti som zistil, ze mam v defe alarm =) Povodny majitel mi o nom nic nepovedal. Mam tam namontovany aftermarket central a otazka je, ci je nejako deaktivovany ten alarm a co mam spravit, keby som ho chcel sfunkcnit. Kupit klucenku a aktivovat to? Este otazocka, ked bol def vybaveny alarmom, mal automaticky aj imobilizer? Je to cele velka zahada. Hlavne, ze svetla som nevyriesil, ale zistil som, ze ich niekto prekabloval, co je sice super, ale uz sa v tom nikto nevyzna =)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Alarm
Mě když nešli na Defu světla, tak to byli vyhnilé a vytavené spojovací hřebínky uprostřed palubovky - nad relátkama, a vytavené patice relátek.
Alarmem myslíš co? Malou zelenou řídící jednotku s označením AS10? Každá TD5ka má imobilizér, je součástí řídící jednotky motoru, leda že by ho z ní někdo odstranil.
Alarmem myslíš co? Malou zelenou řídící jednotku s označením AS10? Každá TD5ka má imobilizér, je součástí řídící jednotky motoru, leda že by ho z ní někdo odstranil.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No praveze, niekto tam robil komplet novu kabelaz plus relatka. Musim to pomerat hadam na to pridem =) A je to presne ta zelena riadiaca jednotka. O imobilizeru teda neviem, ze by tam bol, asi by tam mala byt ikonka niekde na budikoch, ze?
Diky
Diky
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Podívej se do návodu k autu, je to červená kontrolka umístěná v tachometru. Kdy a jak bliká je tam popsané.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo