RRC 300Tdi
Re: RRC 300Tdi
krásne vlákno kde je vidieť že keď sa chce - tak to ide ... máš môj obdiv že sa nenechávaš odradiť držím palce a docela závidím
Díky chlapi - pochvala poteší a povzbudí Je na ňom strašne veľa práce a stále niečo nové vymýšľam
Včera som si zmyslel,že by som po naliftovaní kasne mohol "troška naliftovať" aj nádrž a tak je to už skoro hotové
Len by som rád vyrobil nový ochranný plech nádrže,aby som ju nerozpáral niekde na boju mimo plech
Včera som si zmyslel,že by som po naliftovaní kasne mohol "troška naliftovať" aj nádrž a tak je to už skoro hotové
Len by som rád vyrobil nový ochranný plech nádrže,aby som ju nerozpáral niekde na boju mimo plech
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
Na tu nadrz sa kludne vykasli...sprav jej iba poriadny ochranny plech - nech vydrzi ked na nu sadnes.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Ty přední blatníky jsou plastové? Jestli ano, jak pasovali?
Teslo - No keď som to začal,tak už to dokončím,ale ten plech neviem či mám urobiť z 3mm,alebo 4mm plechu...
Mirko - Áno sú plastové a zatiaľ mi pasovali celkom dobre,ale ešte som tam nemal prednú kapotu a predné torpédo - najprv urobím kasňu a potom plecharinu - ak budeš sledovať,tak sem potom dám nejaké fotky. (P.S.: Mirko,ak sa mi to podarí urobiť a bude čas,tak by som chcel strašne ísť na zraz RRCčiek )
Mirko - Áno sú plastové a zatiaľ mi pasovali celkom dobre,ale ešte som tam nemal prednú kapotu a predné torpédo - najprv urobím kasňu a potom plecharinu - ak budeš sledovať,tak sem potom dám nejaké fotky. (P.S.: Mirko,ak sa mi to podarí urobiť a bude čas,tak by som chcel strašne ísť na zraz RRCčiek )
min. 4mmJacko píše:Teslo - No keď som to začal,tak už to dokončím,ale ten plech neviem či mám urobiť z 3mm,alebo 4mm plechu...
ja mam ten paddock-acky (neviem ci nie az 5-6mm) a na par miestach uz je pokriveny...
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
No asi budem musieť pohľadať na nete "nejakú inšpiráciu"
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info a budu sledovat, jak si ty blatníky sednou s kapotou a okolím. Na sraz určitě přijeď, i kdybys to nestihl. Ale máš ještě 3 měsíce a zatím slušný tempo
Budem sa snažiť a robiť pre to všetkoMirko píše:Díky za info a budu sledovat, jak si ty blatníky sednou s kapotou a okolím. Na sraz určitě přijeď, i kdybys to nestihl. Ale máš ještě 3 měsíce a zatím slušný tempo
Dnešný deň bol náročný,ale som aj pokročil (aspoň troška)...
A zajtra montovať "liftovú sadu" a čistiť nápravy...
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Nádhera takhle pozorovat krásnou práci na krásném autě
Možno to už bude otravné,ale keď ja mám takú radosť že sa to pomaly "hýbe" ku predu
A som rád,že mám takých šikovných synov,ktorých to baví a tiež radi pomôžu
A som rád,že mám takých šikovných synov,ktorých to baví a tiež radi pomôžu
Troška "meškám" s prácami,ale snažíme sa... Ešte aj počasie nám "štrajkuje" - teploty okolo 36 stupňov...
Chlapi, obdivujem Vas, ze popri tolkej praci dokazete este mysliet aj na to, aby ste svoju robotu zdokumentovali a podelili sa s ostatnymi...
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
To vieš,chcem aby som mal na tú prácu aj nejaké spomienkyteslo píše:Chlapi, obdivujem Vas, ze popri tolkej praci dokazete este mysliet aj na to, aby ste svoju robotu zdokumentovali a podelili sa s ostatnymi...
Samozrejme že fotiek mám veľa,keby náhodou
Čakám ešte na tie rozširovacie lemy a ide sa píliť,rezať a zaklepávať
- nios
- auto: Disco4
- Kontaktovat uživatele:
pocuj, myslis ze by mi tam vosli gumy ako mas ty? mam 2 palc. lift...teraz mam 235/85 16
ex Disco300, ex Classic Soft Dash, ex Disco2 td5, ex DEF 110 TD5, Disco4
To bude moc pěknej auťák, jen tak dál
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz