Ví někdo, jestli byl, a pokud ano tak jaký, rozdíl v provedení dílu č.4 ? Potřebuji předělat Salisbury nápravu z pravého na levé řízení a musím přehodit tu těhlici na pravé straně, akorát nevím, jestli tam půjde z RRC, případně z jakého období. Chlap co mi nápravu v UK prodával tak říkal, že se tam někdy něco měnilo, ale měl děsnej přízvuk a bavili jsme se narychlo večer u něj před domem, tak pořádně nevím. Mám takový pocit, že spíš mluvil o čepech č.6 tak někdo poraďte
PS: Příspěvek dávám sem, protože do tématu DEFENDER/Salisbury náprava jsem nedostal obrázek
Těhlice
Re: těhlice
číslo 6 je čap s ABS čidlom. Ak nemáš ABS tak aj hore daj čap č. 2eliott píše:Ví někdo, jestli byl, a pokud ano tak jaký, rozdíl v provedení dílu č.4 ? Potřebuji předělat Salisbury nápravu z pravého na levé řízení a musím přehodit tu těhlici na pravé straně, akorát nevím, jestli tam půjde z RRC, případně z jakého období. Chlap co mi nápravu v UK prodával tak říkal, že se tam někdy něco měnilo, ale měl děsnej přízvuk a bavili jsme se narychlo večer u něj před domem, tak pořádně nevím. Mám takový pocit, že spíš mluvil o čepech č.6 tak někdo poraďte
PS: Příspěvek dávám sem, protože do tématu DEFENDER/Salisbury náprava jsem nedostal obrázek
Re: Těhlice
Mám možnost koupit pár věcí na přestavbu RHD na LHD týkajících se řízení (těhlice atd.). Je to ale z TD5 a já budu přestavovat 300TDI? Je to stejné nebo to nejde použít?
http://www.naklapecirotatory.cz
Ocelové zápěstí pro Vaše rypadlo, prodej+servis naklápěcích rotátorů Steelwrist
Ocelové zápěstí pro Vaše rypadlo, prodej+servis naklápěcích rotátorů Steelwrist