Freelander 2002 Td4
Moderátor: Safraporte
Sme jak siamský dvojčatabudsky píše:konektor B s 8 drátama je jen na reprobedny
Ja som tam mail ISO konektory originál už od výrobyTazik1992 píše:Ale orig. nemá ISO konektory ne? Tam máš redukci ?
To nieje vec , to je Land RoverTazik1992 píše:Přes iso konektor A sem to ovládání ještě zapojený neviděl.
To jso věci
Niekoľko rokov som sa zaoberal montážami auto-hifi a je pravda že ISO konektora A slúži na napájanie rádia + zopínací kontakt aktívnej autoantény a hifi zosilňovača. Konektor ISO B je len pre napojenie 4 párov reproduktorov. Pre napojenie diaľkového ovládania, prípadne signálového audio vstupu a výstupu pre zosilňovač slúži združenie troch mini ISO konektorov zapadajúcich do seba a vytvárajúcich jeden celok ale tento býva len v európskych značkách autorádií, napr. Philips, Blaupunkt, Grundig, ktoré sú už dnes skôr len súčasťou originálnej výbavy, japonské značky včetne Alpine nie sú vybavené takýmito, u týchto to riešili skôr špeciálnym mini konektorom ku ktorému bolo potrebné dokúpiť špeciálny adaptér, toto riešenie ponúkali aj Pioneer a Kenwood ale išlo o dosť problematické riešenia. Ja osobne som podobný problém riešil pri značke Pioneer, ku konkrétnemu typu som objednal priamo z belgického skladu interfejs k presnému typu vozidla, tento mi do cca troch týždňov prišiel (cena cca 100€) a skutočne všetko pasovalo do seba a fungovalo bez riešenia ďalších technických problémov. Ja som skôr záujemcom radil kúpiť si autorádio s vlastným d.o. a originálne volantové ďalej neriešiť. Nie je to ideálne ale rýchle a lacnejšie riešenieWisky píše:To nieje vec , to je Land RoverTazik1992 píše:Přes iso konektor A sem to ovládání ještě zapojený neviděl.
To jso věci![]()