prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
jupiter001
Příspěvky: 19
Registrován: stř lis 23, 2016 09:30
tel.: 606477444
auto: Discovery II TD5
Bydliště: Plzeň

prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#1 Příspěvek od jupiter001 » stř dub 26, 2017 09:49

Zdravím,

Předem se omlouvám, zda zakládám nové téma, ale při prohledávání fóra jsem nenarazil na nic pomocného.
Chtěl bych Vás poprosit o Vaše rady, zkušenosti.

Mám Discovery 2 TD5, 1999.
Auto je vybaveno hudbou Harman Kardon, origo rádio, zesilovač, cd měnič
Montoval jsem nové repro do subwoferu místo potrhaných, v zadních dveří kufru.
Od té doby mi přestal jít zvuk.
Radio běhá, reaguje na ovládání, ale zvuk se žádný nevyloudí.
Co může být v háji, zesík, nebo rádio ?
Lze vyměnit origo rádio za jiné, neoriginální ?
Origo rádio má v sobě zesilovač, nebo tuto funkci plní jen zesilovač pod sedadlem řidiče ?

Vím, že toto je nepodstatné téma, ale auto je myslím na svoji dobu vybaveno slušnou, dobře hrající aparaturou a mě mrzí ,že nefunguje.

Všem moc děkuji za čas.

Uživatelský avatar
czech_daver
Příspěvky: 65
Registrován: čtv dub 23, 2015 14:48
auto: Discovery II
Bydliště: Brno

Re: prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#2 Příspěvek od czech_daver » stř dub 26, 2017 09:52

Ahoj, tak s tou výměnou ti to řeknu za pár dnů. Rádio už čeká na vyzvednutí :-)

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk


Uživatelský avatar
peti78
Příspěvky: 416
Registrován: sob črc 30, 2011 15:51
Bydliště: Litomerice

Re: prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#3 Příspěvek od peti78 » stř dub 26, 2017 10:23

nevidím důvod proc by nešlo vyměnit za jiné já osobně tam mám jiné radio a jsou tam normálně iso konektory hudbu mam taky harman kardon a hraje to v pohodě

Uživatelský avatar
Miklosxxx
Příspěvky: 44
Registrován: čtv říj 27, 2016 14:20
auto: Discovery 2

Re: prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#4 Příspěvek od Miklosxxx » úte srp 01, 2017 19:18

Caute.
Chcel by som sa opytat ci je predpriprava kabelaze na subwoofer v discovery 2.
Chcel by som vymenit repro za harman kardon + osadit woofer zrejme knemu aj zosilovac.Su z tym neocakavane komplikacie alebo je to rutina.
Diki

Uživatelský avatar
habakuk
Příspěvky: 821
Registrován: ned črc 10, 2011 19:45
auto: Discovery II
Bydliště: Blansko

Re: prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#5 Příspěvek od habakuk » úte srp 01, 2017 19:55

Pro HK tam není nachystáno nic.


Sent from my iPhone using Tapatalk
D II TD5 + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy

Uživatelský avatar
Miklosxxx
Příspěvky: 44
Registrován: čtv říj 27, 2016 14:20
auto: Discovery 2

Re: prosím o radu, nejde zvuk Harman Kardon

#6 Příspěvek od Miklosxxx » úte srp 01, 2017 21:11

Pre mna smola. :wink:

Odpovědět