Moderátor: stan
BCU nevím, zas tak moc to zatím zmáklé nemám, zatím se na něm učím makat na mechanických věcech, elektriku jen jednodušší věci a i tak jsem zjistil, že si to žije svým vlastním životem. nesvítí levé světlo, po hodině hledání závady (protože všechno co tě napadne je OK, ale přesto to furt nesvítí) to opravíš, zapneš světla znovu a ejhle. levé už svítí, paráda. ale pro změnu teď zas nesvítí pravépojir píše:U Disko dvojky je to fakt tak jak pise stiinek, ze to jde pres BCU (body control unit), ale Def TD5 zadnou BCU nema, ne?
jo jo. ale pokud se někomu neválí doma zybtečný vypínač, tak nový za dvojku kupovat nebudu a vyřeším to jinak. už jsem aj uvažoval o využití jednoho ze stávajících nepotřebných spínačů – nepoužívám okno na pátých dveřích, takže jeho výhřev a stěrač jsou mně k ničemu, tak jsem si říkal, že bych to odpojil a využil jeden z těch vypínačů. jeden je totiž, co si pamatuju, ten zmiňovaný "impulzový", ale druhý je klasický – zmáčkneš a je trvale sepnutý. tak třeba tento. akorát tam prostě bude nesprávná ikonka...michal-7610 píše:Podobně je zapojená i zadní mlhovka u defa .