120€
Predam kryty diffov predny a zadny este aj s lyzinou
80€
Mam na predaj a ine dolpnky na land rover

Napr. Pevnostne prahy 250€
Kyneticke lano 8m 22 ton

Odoslané z SM-G388F pomocou Tapatalku
Moderátor: stan
Este z umim cist jinak nevím co bych si počalReefy píše:mp4x4.pl ale proc ne. Proda se to
Ja som to riskol a kúpil som od nich oba pevnosťáky na discoveru plus nášlapy a šnorchel tiež ušetril som dosť peňazí a kvalita si myslím super aj hrúbky plechov a aj zvary sú super. tak isto povrchová úprava... je to pevné dosť. a vyzerá to dobre, tak isto aj uchytenia a jedno z druhým smelo odporúčamReefy píše:Jeeee sem to poslal driv nez nez sem to dopsal.
Ja sem s nima taky jednal..jen me zajimala zkusenost realna kdyz ma dily doma...co svary, jak to obecne vypada, protoze co si budem rikat..co je z Polska zas tak slavny nebyva.
discovery1liptov píše:Dakujem lukas za pozitivnu reklamu;-)
Pridavam kryt zadnej spojovacky v zinku na d1 alebo def cena 55€
to by som možno aj kúpil ... v česku som si prihol tyč riadeniadiscovery1liptov píše:
dohodnutý sme teda zatiaľdiscovery1liptov píše:Okej zavolam po novom roku objednavam....
Naprostý souhlas. Mám na D2 přední i zadní nárazník,kryt řízení a jiný věci. Zpracování,materiál a povrchová úprava bez chyb a na auto to sedlo jako prdel na hrnek.22lukas277 píše:Ja som to riskol a kúpil som od nich oba pevnosťáky na discoveru plus nášlapy a šnorchel tiež ušetril som dosť peňazí a kvalita si myslím super aj hrúbky plechov a aj zvary sú super. tak isto povrchová úprava... je to pevné dosť. a vyzerá to dobre, tak isto aj uchytenia a jedno z druhým smelo odporúčamReefy píše:Jeeee sem to poslal driv nez nez sem to dopsal.
Ja sem s nima taky jednal..jen me zajimala zkusenost realna kdyz ma dily doma...co svary, jak to obecne vypada, protoze co si budem rikat..co je z Polska zas tak slavny nebyva.