Sent from my iPhone using Tapatalk
Miky_CZ píše:na defa proste patri roll cage
jaký plechy, ty jsou v pohodě.HARDYS píše:Hlavně že jste ok.Plechy vem čert
Tak to bylo štěstí v neštěstí, hlavně že jste OK. Nebylo by lepší to opravit formou renovace?vladimir.sebik píše:No nevím když sem viděl že sme se asi 50 m valely po střeše tak mi to tak teda přišlo že nás zachránil. Pokud vše klapne s pojíšťovnama určitě chcu druhého defa a tu investici do roll cage udělám.
Tak s tou první větou s tebou souhlasím.eliott píše:Tak to bylo štěstí v neštěstí, hlavně že jste OK. Nebylo by lepší to opravit formou renovace?vladimir.sebik píše:No nevím když sem viděl že sme se asi 50 m valely po střeše tak mi to tak teda přišlo že nás zachránil. Pokud vše klapne s pojíšťovnama určitě chcu druhého defa a tu investici do roll cage udělám.
tak si pro to muzes dojet do rakouska, shani odtahSláma Karel píše:Tak s tou první větou s tebou souhlasím.eliott píše:
Tak to bylo štěstí v neštěstí, hlavně že jste OK. Nebylo by lepší to opravit formou renovace?
Ale k té druhé, mi to připadá, že tam na renovaci moc věcí není. Na té boudě není ani jeden plech zdravej. To bude stát hroznej balík. Ten je podle mého už jenom tak ke mě na plac.![]()
K
Odkud přesně? Jak to chvátá? Měla by to zajistit asistenční služba z pojistky viníka.vladimir.sebik píše:Zháním odtah ale k sobě nechci ho sešrotovat nebo rozebrat na díly mám k němu vztah [emoji4]